Προσωπικά εργαλεία
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Νεα
« Μάιος 2024 »
Μάιος
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Είσοδος


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
 

News

Site News

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Θηβών Γεώργιο στο χωριό

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Θηβών Γεώργιο στο χωριό

Την πρώτη του αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε σήμερα στο χωριό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Θηβών και Λεβαδείας, Κος Κος Γεώργιος.

Read More…

Απεβίωσε η Δήμητρα Καββά, σε ηλικία 84 ετών

Απεβίωσε η Δήμητρα Καββά, σε ηλικία 84 ετών. Η θεία Τούλια, όπως ήταν γνωστή, με τις μυστικές αλοιφές της προσέφερε αφιλοκερδώς βοήθεια σε πλήθος συγχωριανών και ξένων που υπέφεραν από έρπη και εγκαύματα.

Read More…

Νέο Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Το νέο συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά ανέλαβε καθήκοντα. Συγκεκριμένα εξελέγησαν: Πρόεδρος: Παναγιώτης Δέδες, Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Στέρπης, Γραμματέας: Αρίστος Σίδερης, Ταμίας: Βασίλειος Θεοδώρου, Μέλος: Δημήτριος Βρεττός.

Read More…

Επίσκεψη υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη στο χωριό

Ο υπουργός Παιδείας Κος Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε το χωριό μας στα πλαίσια περιοδείας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας. Συνοδευόταν από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κο Κο Ιερώνυμο και τον σύμβουλο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων Κο Παταργιά.

Read More…

Διήμερη εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα το ΚΑΠΗ

Διήμερη εκδρομή πραγματοποίησε το ΚΑΠΗ στη Λίμνη Πλαστήρα. Οι εκδρομείς διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο έξω από τα Τρίκαλα, τα οποία επισκέφτθηκαν.

Read More…

Εορτασμός 28 Οκτωβρίου

Με Δοξολογία στον Ναό της Παναγίας και επιμνημόσυνη δέηση στη σημαιοστολισμένη Πλατεία Ηρώων από τον εφημέριο του χωριού, πατέρα Γεώργιο Μανωλόπουλο, ξεκίνησε ο εορτασμός για την εθνική επέτειο.

Read More…

Εφυγε η Αναστασία

Εχασε τη μάχη με τη ζωή η Αναστασία Δαρεμά, 35 ετών.

Read More…

Τραγικός Θάνατος για τον Βασίλη Κατσιφή

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Βασίλης Χρ. Κατσιφής 74 ετών,

Read More…

Χορός στο ΚΑΠΗ

Με πολύ κέφι και χορό γιόρτασαν την ημέρα των γηρατειών στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων. Οι 'γέροντες' απέδειξαν πως διαθέτουν νεανική καρδιά, αφού οι χοροί κράτησαν μέχρι το πρωί με τη συνοδεία πολύ καλής ορχήστρας.

Read More…

Απολογισμός Δημάρχου για τα πεπραγμένα

Συνάντηση του Δημάρχου Οινοφύτων Κου Γεώργιου Θεοδωρόπουλου με τους κατοίκους του χωριού πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 08:00 μ.μ. στο ΚΑΠΗ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κος Γεώργιος Βουγέσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ιωάννης Γκίνης, Βασίλειος Ισσαρης και Αργύρης Κατσιφής. Αρχικά ο δήμαρχος έκανε παρουσίαση των πεπραγμένων για το 2007, τα έργα που είναι σε εξέλιξη το 2008 και αυτά που προγραμματίζονται για το 2009, σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο αντιδήμαρχος και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στο χωριό. ...

Read More…

Επίσκεψη του Δημάρχου στο ΚΑΠΗ

Το ΚΑΠΗ Αγίου Θωμά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Οινοφύτων Κος Γεώργιος Θεοδωρόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κο Γεώργιο Βουγέση και συζήτησε με ηλικιωμένους.

Read More…

Μήνυση από τον εργολάβο του περιφερειακού στο δήμο Οινοφύτων

Μήνυση κατέθεσε ο εργολάβος του περιφερειακού δρόμου Αγίου Θωμά, κατά του δήμου Οινοφύτων, γιατί από υπερχείλιση του υδατόπυργου, υποχώρησαν μπάζα του περιφερειακού δρόμου και καταστράφηκε τμήμα της δουλειάς του.

Read More…

Εξέπνευσε ο Γιάννης Χρόνης

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο Γιάννης Νικολάου Χρόνης σε ηλικία 60 ετών. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του έδωσε μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας και μέχρι τέλους υπήρξε υπάλληλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας(Πολεοδομία στο τμήμα Θηβών). Διετέλεσε για μία τετραετία πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Θωμά και Νομαρχιακός Σύμβουλος στη Βοιωτία. Ήταν παντρεμένος με την Ευαγγελία Νικολάου με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.

Read More…

Απεβίωσε η Παρασκευή Παν. Σύρμα σε ηλικία 94 ετών

Απεβίωσε η Παρασκευή Παν. Σύρμα σε ηλικία 94 ετών

Read More…

Αγιασμός σε δημοτικό και νηπιαγωγείο για τη νεα σχολικη χρονια

Κοινός αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου. Στον αγιασμό παρέστη ο αντιδήμαρχος Κος Γεώργιος Βουγέσης.

Read More…

ποδοσφαιρικό τουρνουά στο γήπεδο

Ποδοσφαιρικό τουρνουά διοργανώθηκε στο γήπεδο του χωριού Συμμετείχαν εκτός από τον Α.Ο. Αγίου Θωμά, ο Αστέρας Αυλώνα και ο Ευαγόρας Οινόης. Η διάρκεια των παιχνιδιών ήταν τριάντα λεπτά και συνέβαλαν στη προετοιμασία των ομάδων.

Read More…

Πανήγυρη για το Γενέθλιο της Παναγίας

Παραμονή πανηγύρεως των Γενεθλείων της Θεοτόκου.

Read More…

εκδρομη του ΚΑΠΗ στον Οσιο Μελετη

31 Αυγούστου 2008 Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικειωμένων πραγματοποίησε απογευματινή εκδρομή στο μοναστήρι του Οσίου Μελέτη στον Κιθαιρώνα.

Read More…

Απεβίωσε ο Σπύρος Παπαδέδες, 72 ετών

Απεβίωσε ο Σπύρος Παπαδέδες, 72 ετών.

Read More…

Απεβίωσε ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου.

Απεβίωσε ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου (Γρίβας) σε ηλικία 86 ετών.

Read More…

Ενέργειες Εγγράφων