Προσωπικά εργαλεία
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Νεα
« Απρίλιος 2024 »
Απρίλιος
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Είσοδος


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
 

News

Site News

Η πανήγυρη του Θωμά.2011

Η πανήγυρη του Θωμά.2011

Το πανηγύρι της Ανοιξης στο χωριό που τιμά τον πολιούχο του Απόστολο Θωμά, ήρθε με ψιλόβροχο και κρύο, αν και πρωτομαγιά. Η κίνηση μικρότερη συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές για τους καταστηματάρχες και τις αρκετές παράγκες του κεντρικού δρόμου.

Read More…

3η συνεδρίαση τοπικού συμβουλίου Αγίου Θωμά δήμου Τανάγρας

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του τοπικού συμβουλίου πέρασαν τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση και ψηφοφορία στη σημερινή τρίτη συνεδρίαση του έτους, η οποία ήταν ανοικτή στο κοινό. Για το σημερινό συμβούλιο είχαν προσκληθεί και παρέστησαν οι σύλλογοι: γονέων, πολιτιστικός-περιβαλλοντικός και γυναικών, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Γιάννης Στεργίου, η εκκλησιαστική επιτροπή.

Read More…

Τεχνικό πρόγραμμα 2011 δήμου Τανάγρας για τον Άγιο Θωμά

Αναρτήθηκε στο σύστημα Διαύγεια απόσπασμα από το πρακτικό 8/13-4-2011 συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου με την απόφαση: 134/2011 για έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τανάγρας έτους 2011. (ΑΔΑ: 4ΑΓΤΩΗΒ-Ρ)

Read More…

Η δενδροφύτευση στον Άγιο Θωμά

Η δενδροφύτευση στον Άγιο Θωμά

Η συμμετοχή των κατοίκων στη σημερινή δενδροφύτευση φαίνεται πως επιβεβαίωσε την ελπίδα όλων να πράξουν κάτι για το περιβάλλον που τόσο βάναυσα καταστρέφουν οι γενιές μας.

Read More…

2η συνεδρίαση τοπικού συμβουλίου Αγίου Θωμά Τανάγρας

Συνεδρίασε για 2η φορά το τοπικό συμβούλιο του χωριού με μοναδικό θέμα τη διαμόρφωση του τεχνικού προγράμματος και γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά για τα παρακάτω: Συνεχιζόμενα έργα: -Εκσυγχρονισμός και επάνδρωση ταχυδιυλιστηρίου στη θέση Σόρεζα. -Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου καλαθοσφαίρισης στη Σπηλιά. -Ολοκλήρωση διάνοιξης οδού που οδηγεί στο πάρκο της Σπηλιάς. Νέα έργα....

Read More…

Ορκομωσία συμβουλίων δήμου Τανάγρας

Ορκομωσία συμβουλίων δήμου Τανάγρας

Με τη παρουσία πλήθους κόσμου, έλαβε χώρα σήμερα η ορκωμοσία των δημοτικών και τοπικών συμβουλίων του δήμου Τανάγρας στο κλειστό γυμναστήριο Σχηματαρίου.

Read More…

Δημοτικές Περιφερειακές Εκλογές στον Άγιο Θωμά Τανάγρας Βοιωτίας

Δημοτικές Περιφερειακές Εκλογές στον Άγιο Θωμά Τανάγρας Βοιωτίας

Διεξήχθησαν σήμερα οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στο χωριό, ως τοπική κοινότητα του δήμου Τανάγρας. Λειτούργησαν τρία εκλογικά τμήματα: 242,243,244, στο δημοτικό σχολείο του χωριό και η ψηφορία κύλισε ομαλά.

Read More…

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας

Με Θεία Λειτουργία προς τιμήν της Αγίας Σκέπης ξεκίνησαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη διπλή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. Ακολούθησε δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Γεώργιο Μανωλόπουλο και οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ το 1940 στη πλατεία Ηρώων.

Read More…

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανέγερση του νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά

Η Ανώνυμη Εταιρεία ΟΣΚ Α.Ε προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου "2/θέσιο Νηπιαγωγείο ΦΑΡΟΥ Δήμου ΑΥΛΙΔΑΣ - Προσθήκη 1/θέσιου Νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Σχολείο ΜΙΣΤΡΟΥ Δήμου Διρφύων, Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ και Νηπιαγωγείο Αγίου ΘΩΜΑ, Δήμου ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ, Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ, με την μέθοδο της προκατασκευής" με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού μελέτης με ΓΕ+ΟΕ και απρόβλεπτα, αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 2.540.000,00 Ευρώ. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

Read More…

Πανηγύρι Παναγιάς 2010 στον Άγιο Θωμά

Πανηγύρι Παναγιάς 2010 στον Άγιο Θωμά

Με τιμές που αρμόζουν στο πρόσωπο της Παναγίας εορτάσθηκε και φέτος η πανήγυρή της στο χωριό. Στον εσπερινό προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Τανάγρας κος Πολύκαρπος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο.

Read More…

Αποχαιρετιστήρια γιορτή του Δημοτικού Σχολείου

Αποχαιρετιστήρια γιορτή του Δημοτικού Σχολείου

Εκδηλώσεις πολιτισμού αντάξιες του ρόλου του οργάνωσε το Δημοτικό σχολείο, στη γιορτή λήξης της χρονιάς. Η γιορτή ξεκίνησε με ομιλία της συγγραφέος Γαλάτειας Σουρέλη Γρηγοριάδου με θέμα: Επάγγελμα γονιός. Η ομιλήτρια παρά το προχωρημένο της ηλικίας της μίλησε με καρδιά εφήβου και όπως είπε ως παραμυθού δεν λέει ποτέ ψέματα. Προέτρεψε τους γονείς να διαθέσουν χρόνο για τα παιδιά τους.

Read More…

Θυρανοίξια εξωκλησιού Αγίου Πολύδωρα.

Θυρανοίξια εξωκλησιού Αγίου Πολύδωρα.

Ένα εγγόνι το αίτιο και ένας μερακλής παππούς οδήγησαν τα βήματά μας σήμερα στη περιοχή Πους(ι)νικόλι(πηγάδι του Νικόλα).

Read More…

Εορτασμός στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου

Εορτασμός στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου είναι ιδιαίτερη για εμάς του Αγιοθωμίτες. Όσοι είχαμε τη τύχη να ανεβούμε στο ξωκλήσι, είδαμε το θαύμα της φύσης. Αιωνόβια δέντρα σε πλήρη βλάστηση, μας υποδέχτηκαν ως προσκυνητές ενός τοπίου από αυτά που θα θέλαμε να αντικρίζουμε καθημερινά στο ξύπνημά μας.

Read More…

Πανηγύρι του Θωμά

Πανηγύρι του Θωμά

Εορτάσθηκε και φέτος στο χωριό ο προστάτης Άγιος Θωμάς. Αρκετός κόσμος τίμησε τις ταβέρνες την παραμονή το βράδυ, παρά το τσουχτερό κρύο. Οι παράγκες που είχαν στηθεί στο κεντρικό δρόμο, έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες και τους χωριανούς να κάνουν τη καθιερωμένη βόλτα ως το προαύλιο του συνεταιρισμού, όπου σε σκεπαστό χώρο, έπαιξε δημοτική ορχήστρα και οι χοροί κράτησαν ως τις πρωινές ώρες. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι του Αγίου Θωμά, όπου συλλειτούργησαν ο π. Γεώργιος Ρέμπελος, ο π. Χρήστος Αικατερίνης, ο π. Δημήτριος Σουφλάκης και ο π. Γεώργιος Μανωλόπουλος.

Read More…

Διάλεξη π. Βασιλείου Θερμού

Διάλεξη π. Βασιλείου Θερμού

Διάλεξη με θέμα: Έχουμε ψυχική επαφή με τα παιδιά μας;, έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Βασίλειος Θερμός(παιδοψυχίατρος), προσκεκλημένος του διευθυντή του δημοτικού σχολείου κου Γιάννη Στεργίου και του συλλόγου δασκάλων.

Read More…

χορός συλλόγου γονέων δημοτικού σχολείου Αγίου Θωμά

χορός συλλόγου γονέων δημοτικού σχολείου Αγίου Θωμά

Επιτυχία σημείωσε και φέτος ο χορός του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που έγινε στο ισόγειο του ΚΑΠΗ. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Παναγιώτης Δέδες αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, κάλεσε τον Δήμαρχο κο Γεώργιο Θεοδωρόπουλο στο βήμα. Ο κος Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στη δημοπρασία προσθήκης αίθουσας δασκάλων στο Δημοτικό Σχολείο, στις εντατικές ενέργειες για την κατασκευή του Νηπιαγωγείου στο χώρο του συνεταιρισμού, στην κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο πάρκο της Σπηλιάς και στην επίστρωση με ειδικό δάπεδο του γηπέδου του σχολείου, ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί των μαθητών.

Read More…

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Τιμήθηκαν σήμερα στον Άγιο Θωμά οι ήρωες που στάθηκαν ενάντια στον κατακτητή και ακολούθησαν το βροντερό ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά.

Read More…

εγκαίνια πολιτιστικού συλλόγου

εγκαίνια πολιτιστικού συλλόγου

Έγιναν σήμερα τα επίσημα εγκαίνια του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγίου Θωμά. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Μανολώπουλος. Ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο του συλλόγου Ηρακλή Μοναχόπουλο και στη συνέχεια παρατέθηκε μπουφές με καλούδια που ετοίμασαν οι κυρίες του συλλόγου. Η βραδιά τέλειωσε με χορό και ευχές για επίτευξη των στόχων του συλλόγου. Συγκινητική η παρουσία πλήθους κόσμου που δείχνει να στηρίζει τον σύλλογο. Παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Γιώργος Βουγέσης και Γιάννης Γκίνης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κος Κωνσταντίνος Καδέτσης

Read More…

Οδός Ζώη Τερζή ο δρόμος του καναλιού

Το όνομα του αποβιώσαντος δημοτικού συμβούλου Ζώη Τερζή δόθηκε σήμερα στο δρόμο του καναλιού σε τελετή που έγινε στη διασταύρωση του δρόμου που οδηγεί στο χωριό και στο δρόμο του καναλιού. Η ονοματοδοσία έγινε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Οινοφύτων. Στην τελετή παρέστη και η οικογένεια του εκλιπόντος.

Read More…

Ενέργειες Εγγράφων